Welkom bij Miatas At Sevenum, het eerste meerdaagse internationale MX-5 evenement in Nederland. Samen met Jullie maken we hier een groot MX-5 feest van. Hieronder vind u enkele activiteiten welke we organiseren voor onze gasten.

 

Touren:

Op zaterdag hebben wij routebeschrijvingen voorhanden waarmee door middel van bol-pijl systeem in de regio routes gereden kunnen worden. Enkele van deze gaan ook de grens over richting Duitsland. Reken op 1,5 tot 2 uur ritduur. Langer nog als je onderweg een koffiestop maakt of verloren rijdt.

 

Kofferbakverkoop:

Het is toegestaan om nieuwe of gebruikte onderdelen en andere MX-5 gerelateerde zaken te kopen en verkopen door middel van 'kofferbakhandel'.

 

Carlimbo:

Wie mee wil strijden naar de titel 'Neerlands-Laagste-MX-5' dient zich vrijdagavond en zaterdagavond op te stellen op het voorterrein. Voorinschrijving is niet nodig.

 

Regels voor de carlimbo:

  • Duoposto! maximaal 2 inzittenden! Geen extra juichende/zwaaiende mensen op/aan/in de auto! Dus zorg voor een bijrijder met overgewicht
  • O.B. Rijdt! Geen alcohol in het verkeer!
  • Low 'n Slow! Maximale snelheid 10km/u
  • Houdt je rubber voor in bed!  Burnouts niet toegestaan
  • Hands off! Iedere deelnemer moet op eigen kracht onder de Limbolat door. Trekken/duwen/gooien van de auto is niet toegelaten
  • Denk aan je antenne voordat je onder de lat doorrijd!
  • De laatste (laagste) deelnemer die nog onder de lat door past wint.

 

Show & Shine / Concours

Als je mee wilt dingen naar een prijs voor de mooiste, meest originele of meest waanzinnige MX-5 dien je zaterdag om 15:00u op te stellen op het aangewezen terrein.

 

Taxatie:

Er is de mogelijkheid je auto op de zaterdag te laten taxeren door een gerechtelijke erkende taxateur. In het bijzonder handig voor de verzekering. Meld je hiervoor aan de infostand. Het aantal plaatsen is beperkt. Het principe is first-come-first serve. Vol = vol.

Hier zijn extra kosten aan verbonden. Deze dienen direct te worden voldaan.

 

Uitdeuken-zonder-spuiten:

We hebben een staal-poets-tovenaar gevonden die op zaterdag zonder moeite kleine parkeerdeukjes uit je plaatwerk kan wrijven. Meld je hiervoor bij de uitdeuker. Ook hier zijn extra kosten aan verbonden.

 

Kleurpotlodendoos:

Op zondagochtend stellen we de auto's kleur-bij-kleur op voor een fotomoment. Zorg ervoor dat je haar goed zit en dat de auto er fris bijstaat.

  

Wij wensen al onze gasten een fantastisch weekend, mooi weer, vette party's, coole shows en vele, vele nieuwe Mazda-vrienden!